Binnenkort!!

1 juni Midelburg Volkoren

Binnenkort gaat Benoe op stap naar Middelburg! Samen met tientallen andere koren doet ons koor op zaterdag 1 juni mee met Middelburg Volkoren, een jaarlijks terugkerend festival in de Zeeuwse hoofdstad. Op een groot aantal locaties in de stad vinden optredens plaats. Benoe heeft de afgelopen maanden flink geoefend om met een behoorlijk uitgebreid repertoire voor de dag te komen. Voor elk koor staan twee optredens gepland, waarna voldoende gelegenheid is om collega-koren te beluisteren en de sfeer in de stad te proeven. De bedoeling is om de dag gezamenlijk af te sluiten. Dat wordt een hele happening!

16 juni Moorveldshofconcert

Op zondag 16 juni komen de drie muziekgezelschappen van Geulle is actie. Harmonie St. Caecilia, Fanfare St. Martinus en Gemengd Koor Benoe presenteren dan een gezamenlijk lunchconcert in de schilderachtige Moorveldshof in Geulle-Moorveld. Dit concert gaat de geschiedenis in onder de titel Eine Zôndig in Gäöl. Van 11 tot 13 uur willen de drie gezelschappen het publiek een gezellige, muzikale lunch bezorgen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Dus noteer: zondag 16 juni van 11-13 uur Moorveldshof te Geulle-Moorveld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *